Ziua 1. Bucuresti – Luxor
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Luxor. Transfer catre port si imbarcare pe nava Steigenberger Regency 5*. Cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 2. Luxor - Edfu
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, si Templul Luxor*. Dupa pranz navigare in directia Edfu. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Kom Ombo, unde se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek si Horus*. Dupa pranz navigare in directia Aswan. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 4. Abu Simbel

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia optionala care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel**. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 5. Aswan

Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie la Templul Philae, dedicat zeitei Isis si la barajul din Aswan*. Separat, se poate opta la fata locului pentru pentru o vizita la Obeliscul neterminat si plimbare cu feluca in jurul Insulei Elephantine pentru a vizita Gradina Botanica**. Seara, navigare catre Esna. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 6. Esna – Luxor

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Esnna si vizitarea templului dedicate zeului Khnum*. Dupa pranz, navigare spre Luxor. Seara, se poate rezerva la fata locului un tur de oras in Luxor**. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 7. Luxor
Mic dejun. Acostare pe Malul Vestic al Nilului. Timp liber sau excursie optionala la Valea Regilor, cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari si la Colosii din Memnon*. Seara, se poate opta la fata locului pentru un show de sunet si lumini in templuk Karnak**. Cazare la bordul navei de croaziera.

 

Ziua 8. Luxor – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Optional se ofera posibilitatea de a extinde sejurul cu inca 7 nopti in Hurghada la Hotel Labranda Makadi 5* cu All Inclusive, inclusiv transferuri si zbor de retur Hurghada - Bucuresti - 349 Euro/ Persoana

 

*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Khnum din Esna (sau Templul Edfu), Templul Philae din Aswan, Barajul inalt din Aswan.

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului, si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale

 

Note importante:

Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Nava Steigenberger Regency, Luxor, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta