Ziua 1
BUCURESTI a EDIRNE a KUSADASI Intalnire ora 14:30, plecare 15:00 la intrarea in Parcul Carol. Plecare pe traseul Ruse -Stara Zagora -Edirne aCanakkale- Kusadasi.

Ziua 2
KUSADASI Sosire in statiune, timp liber. Cazare hotel 4*.

Ziua 3
KUSADASI Mic dejun. Timp liber, sau optional(60 euro/pers) excursie la Efes a unul dintre cele mai importante orase ale AntichitaCeii. Efes este locul in care poti admira mai multe atractii intens incarcate de istorie, cum ar fi Biblioteca lui Celsus, ruinele Templului lui Hadrian, ale Teatrului Mare, ruinele Templului lui Domitian, carora li se adauga ruinele Templului Zeitei Artemis si altele. Urmeaza Casa Fecioarei Maria. In Turcia, aceasta atractie mai este cunoscuta si sub denumirea de aMeryemana Evia si este considerata a fi locul in care Fecioara Maria ar fi petrecut ultima perioada din viata. Casa Fecioarei Maria este perceputa ca un loc sfant atat de catre crestini, cat si de catre musulmani, fiind totodata si unul dintre putinele locuri in care clericii catolici, ortodocsi si musulmani oficiaza slujbe simultan, cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului. Cazare Kusadasi.

Ziua 4
KUSADASI Mic dejun. Timp liber la hotel sau, optional (65 euro/pers) excursie la Pamukkale. Numele Pamukkale se traduce literalmente in castelul de bumbac. Originea istorica a locului se leaga de orasul grec Hierapolis, asezarea fiind fondata in secolul III I.Hr., initial printr-un simplu templu. Din punct de vedere geologic, Pamukkale a fost format cu multe milenii inainte de prima atestare istorica a orasului Hierapolis. In prezent acolo existe 17 izvoare termale. Apa are o temperatura cuprinse intre 35 C si 90 C si este suprasaturata in carbonat de calciu. Legenda spune ca insasi Cleopatra se scalda in apele de acolo pentru a se mentine tanara. Bazinul are o temperature constante a apei de 37 C. Pe fundul piscinei se pot vedea coloane si alte ruine ale templelor grecesti. Se te scalzi acolo este o experiente unice in viata. Seara ne intoarcem in Kusadasi.

Ziua 5
KUSADASI Mic dejun. Timp liber inKusadasi, sau, in a doua parte a zilei, optional (40 euro/pers), excursie la Sirince. Sirince a vechi sat grecesc si extrem de pitoresc, va asteapta sa incercati vinul fructat pentru care este faimos in intreaga Turcie si sa admirati peisajele deosebit de frumoase, casele vechi si stradutele inguste. Turul include si oprire la magazinul de specialitati turcesti. Spre seare ne intoarcem in Kusadasi.

Ziua 6
KUSADASI-ISTANBUL Mic dejun. Plecare spre Istanbul pe ruta Izmir-Bursa. Seara, excursie optionala (20 euro/pers) Istanbul by night. Vom parcurge impreuna turul celor doua continente, Europa si Asia. Mergem spre partea asiatica a Istanbulului prin cartierul Levent, traversam stramtoarea pecele doua poduri Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed, unul la dus, celalalt la intoarcere, facem si o oprire in Asia cu o vizita la Moscheea Aeamleaca, moschee cu sase minarete inaugurata in 2019. Cazare Istanbul.

Ziua 7
ISTANBUL Mic dejun. Timp liber in care va recomandam sa faceti cumparaturi in Bazar, sau vizitati centrul istoric: Piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor, de catre imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.), Agia Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume si Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta albastru deschis din interior. Spre seara, optional (60 Euro/pers.) croaziera pe Bosfor cu cina traditionala, muzica si dans, un program frumos si recomandat tuturor, ocazie cu care vom admira ambele maluri ale Istanbulului - european si asiatic. Cazare Istanbul.

Ziua 8
ISTANBUL-BUCURESTI Mic dejun. Plecare din Istanbul spre Edirne si vizitam Moscheea Selimiye, unul dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclus pe Lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Moscheea a fost construite AZntre anii 1569 si 1575 de cetre arhitectul Mimar Sinan, la cerinta sultanului Selim al II-lea. Sosire in Bucuresti seara tarziu, in functie de trafic si formalitati vamale.Itinerariu: Bucuresti-Edirne-Kusadasi-Istanbul.

Tariful include:
-Transport autocar clasificat
- 4 Nopti de cazare Kusadasi, hotel 4*/ All Inclusive
- 2 Nopti de cazare Istanbul, hotel 3*/ Mic dejun
- Ghid insotitor din partea agentiei
- Vizitele mentionate in program

Tariful nu include:

-Supliment camera single 170 euro
-Taxa traversare Pod Canakkale si Pod Yalova - 20 euro/pers( se achita la autocar! Copil 0-5.99 ani a Gratuit)
- Serviciile de ghizi locali - 25 euro/pers a se achita in autocar  la ghidul insotitor (Efes, Pamukkale, Sirince, Istanbul) (se achita OBLIGATORIU indiferent ca se participa sau nu la activitatile programului turistic;)
- Excursiile optionale;
- Asigurare medicala/storno, sau alte cheltuieli personale;
-Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 10 euro/pers;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Kusadasi
Transport Autocar Kusadasi - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit Kusadasi-Istanbul 2023, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta