Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

📍 Noi ştim că uneori nu ai răbdare ori timp suficient să cauţi şi să compari oferte pentru următoarea ta vacanţă sau, pur şi simplu, nu ştii unde să cauţi. Alteori e posibil să nu găseşti vacanţa dorită pentru că, din motive tehnice, unele oferte nu sunt încă disponibile pe pagina noastră. Depunem în permanenţă eforturi pentru ca, dintr-o căutare, să ai acces la tarifele celor mai mari touroperatori şi astfel, într-un singur loc să găseşti toate ofertele din care să o alegi pe cea mai potrivită ţie.

📍 Te încurajăm să ne soliciţi ofertă personalizată întrucat, în funcţie de cerinţele şi bugetul tău, consultanţii noştri îţi vor recomanda exact ceea ce ţi se potriveşte, într-un raport corect calitate - preţ precum şi în funcţie de condiţiile ofertei, foarte importante de altfel: orar de zbor, termeni de plată şi, mai ales, politica de penalizare. Este esenţial să cunoşti întocmai ceea ce rezervi şi să te asiguri că nu întotdeauna cea mai bună ofertă înseamnă, pentru tine, cel mai mic tarif.

 

Pare mai simplu să vorbim?

Te ascultăm cu drag, preluăm cererea telefonic şi revenim cu cea mai potrivită ofertă pentru tine, conform exigenţelor tale.

Apeleaza :  📱  0765 919 629

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.