Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Callatis este situat la 500 de metri fata de plaja, pe aleea care separa cele doua lacuri din Neptun, in vecinatatea hotelurilor Istria si Sara.
Hotel Callatis a fost renovat complet in anul 2009 si imbunatatit partial in 2017. Acum toate camerele din hotel au aer conditionat, cabine de dus noi, televizoare si minibar. Camerele de la parter nu au balcon, din acest motiv pretul lor este mai mic.
Hotel Callatis este un hotel cu parter si trei etaje si are in total 90 de camere. Hotelul dispune de centrala termica proprie.
Camerele duble sunt dotate cu televizor, baie cu dus, pardoseala din gresie, minibar, aer conditionat. Camerele de la etaj au balcon, cele de la parter nu au balcon.
Hotel Callatis Neptun nu are restaurant propriu, insa in vecinatatea lui sunt deschise numeroase terase si restaurante, cu acces facil si cu meniuri diversificate. La cerere, masa se poate servi la restaurantul hotelului Recif.

Camerele sunt dotate cu racitoare, nu cu frigidere.
Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu primusuri, spirtiere, resouri, aragaz, plite. Accesul animalelor de companie este strict interzis.
Nu dispunem de camere single.
Turistii dispun de internet wirelessgratuit in ariile publice iar parcarea este libera in limita disponibilitatilor,nu se asigura de catre hotel.
Ora de cazare oficiala este 18.00 si de decazare este12.00 dar in functie de disponibilitatile zilei ea poate incepe si mai devreme.

Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi- se achita la receptie in ziua cazarii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.