Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

MIHAELA TRAVEL โ€“ Vacanta ta incepe cu noi!


Mihaela Travel se afla in peisajul turismului romanesc de 6 ani, bucurandu-se de o evolutie constanta si o pozitie solida pe piata. De-a lungul anilor, cu fiecare sezon, Mihaela Travel si-a consolidat pozitia pe piata, ajungand pe ๐‹๐จ๐œ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ โ€“ ๐“๐จ๐ฉ๐ฎ๐ฅ ๐š๐ ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฌ๐ฆ ๐๐ข๐ง ๐ฃ๐ฎ๐๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐๐ฎ๐ณ๐š๐ฎ!

Ne-am perfectionat de la an la an dobandind din ce in ce mai mult profesionalism, iar acest lucru s-a vazut in preferintele turistilor. Echipa noastra este permanent la curent cu ultimele noutati in domeniul turismului si pregatita sa rezolve toate cerintele dumneavoastra!

Pentru noi, turistii reprezinta mai mult decat un numar sau o cifra de afaceri. Ne asiguram sa le oferim fiecaruia in parte asistenta de care are nevoie si selectia cea mai potrivita a vacantei. Toti turistii nostri ne devin prieteni, indiferent de numarul lor. Cei 10 consultanti le stau turistilor la dispozitie 24/24 h, oferindu-le consultanta de specialitate, la cel mai inalt nivel!

Agentia de turism touroperatoare Mihaela Travel, ofera o gama de pachete turistice de cea mai inalta calitate, combinand energia si entuziasmul nostru cu anii de experienta.
Satisfactia noastra vine din numarul mare de clienti si parteneri multumiti de colaborarea cu noi, inca din 2015